"gewoon duurzaam"

Wie is Presofa

Wij zijn Daniel (staand) en Julian (zittend), broers en ondernemers uit Alphen aan den Rijn. Samen hebben we Presofa opgericht, een bedrijf dat zich richt op het nieuwe tweedehands. Bij Presofa houden we ons bezig met het upcyclen van tweedehands banken. Dit betekent dat wij de banken zorgvuldig controleren, professioneel reinigen en waar nodig repareren. Op deze manier verlengen we de levensduur van de banken en verminderen we onnodige uitstoot.

De missie

Bij Presofa is het onze missie om de duurzame keuze gemakkelijk en zeker te maken. Wij bieden een betrouwbaar en milieuvriendelijk alternatief voor de aankoop van een nieuwe bank. Door tweedehands banken op te knappen en opnieuw in de markt te zetten, zorgen we ervoor dat klanten kunnen genieten van hoogwaardige, duurzame meubels.

Caption

De visie

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label
  • Refurbished banken

    Dit zijn banken waar de stof nog in goede staat zijn, deze worden dan grondig gecontroleerd op technische staat, waar nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Zo heb je voor minder dan duizend euro een prachtige merk bank in huis.

  • Premium selectie

    Dit zijn design banken die weer een compleet nieuw leven krijgen. Zo worden ze waar nodig opgevuld met het Koudschuim, gestoffeerd met de stof naar wens en krijg je nog 2 jaar garantie voor maar 70% van de nieuwprijs.