Ons verhaal

Ontstaan

Een jaar geleden viel het ons op dat er geen duurzaam en zeker alternatief was voor kopen van een voordelige bank. Zo heb je eigenlijk maar twee mogelijkheden. 


Ten eerste kan je ervoor kiezen om een bank te kopen op een tweedehands site. Dit is duurzaam, maar brengt in de praktijk een hoop gedoe en onzekerheid met zich mee. Is de verkoper te vertrouwen? Is de bank wel goed? Zitten er addertjes onder het gras?


Daarom kiezen we er al snel voor om een goedkope bank bij een “fast-furniture” zaak te kopen. Hier denk je de showroom uit te lopen met een prachtige deal. Helaas blijkt deze aanbieding achteraf toch gepaard te gaan met een hoop onverwachte kosten. Dit komt doordat fast-furniture zaken gebruik maken van de goedkoopste materialen, waardoor je inlevert op de kwaliteit en duurzaamheid. 


Dit kan anders. Daarom hebben we Presofa opgericht om een duurzaam en zeker alternatief voor je bank te bieden. Om dat te realiseren krijg je bij ons: 

  • 14 dagen proefzitten 
  • Hygiënische bank
  • Kwaliteitsgarantie
  • Direct contact via whatsapp

Hiermee willen we een voorbeeld zijn voor verduurzaming in de meubelmarkt. Ons doel is bereikt als een tweedehands bank net zo gewoon als een tweedehands auto.