"gewoon duurzaam"

Wie is Presofa

Wij zijn Daniel (staand) en Julian (zittend), broers en ondernemers uit Alphen aan den Rijn. Samen hebben we Presofa opgericht, een bedrijf dat zich richt op het nieuwe tweedehands. Bij Presofa houden we ons bezig met het upcyclen van tweedehands banken. Dit betekent dat wij de banken zorgvuldig controleren, professioneel reinigen en waar nodig repareren. Op deze manier verlengen we de levensduur van de banken en verminderen we onnodige uitstoot.

De missie

Bij Presofa is het onze missie om de duurzame keuze gemakkelijk en zeker te maken. Wij bieden een betrouwbaar en milieuvriendelijk alternatief voor de aankoop van een nieuwe bank. Door tweedehands banken op te knappen en opnieuw in de markt te zetten, zorgen we ervoor dat klanten kunnen genieten van hoogwaardige, duurzame meubels.

  • Refurbished banken

    Dit zijn prachtige tweedehands banken. Deze worden grondig gecontroleerd op technische staat, waar nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Zo heb je voor minder dan duizend euro een prachtige merk bank in huis.

    Bekijk de collectie 
  • Premium selectie

    Jouw design bank helemaal naar eigen wens. Zo kun je je stof zelf kiezen en wordt de bank voorzien van nieuw schuim. Zo heb je een refurbished design bank naar je eigen stijl voor maar 70% van de nieuwprijs.

    Bekijk de collectie 
REFURBISHED Design on Stock Bloq 3 Zits + Loveseat

Leuk kennis te maken

Leuk dat je de pagina over ons hebt gelezen! Nu je er toch bent hebben we een leuk cadeautje voor je. Ontvang namelijk nog eens 10% korting op de schoonmaakproducten met de kortingscode: Welkom10

Claim de deal!